Trobades Participació Comunitària de les Illes Balears

I TROBADA DE PARTICIPACIÓ COMUNITARIA- 31 de març del 2006

Logo 1ª Trobada

Podeu consultar el programa i el  llibre de ponències.

II TROBADA DE PARTICIPACIÓ COMUNITARIA-29 i 30 maig 2008

III TROBADA DE PARTICIPACIÓ COMUNITARIA-13 i 14 maig 2010

Aquesta trobada va coincidir en XII Encuentro PACAP.

A la revista Comunidad es va publicar aquest petit resum de la historia de les trobades.

IV TROBADA DE PARTICIPACIÓ COMUNITARIA- 18 de maig 2012

Aquesta edició està marcada per les circumstàncies socials en les quals ens trobam: crisi econòmica, augment de les necessitats de tenir cura de la població afectada per patologia crònica, debat sobre la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut, dificultats d’establir xarxes de suport a la població més vulnerable. Però, són alhora, circumstàncies que ofereixen l’oportunitat per fer emergir alternatives creatives que ajudin a visualitzar la necessitat d’identificar la salut com a un bé comunitari pel qual hem de treballar de manera conjunta tots els agents que participam de la construcció dels elements claus per a l’obtenció i manteniment de la salut. Un d’aquests elements és la responsabilitat en la participació, en la identificació i creació de xarxes que permetin mobilitzar els recursos de forma creativa i activa, amb la finalitat d’establir espais de col·laboració que facilitin la possibilitat de compartir experiències que recullin entre els seus objectius iniciatives dirigides a la consecució i manteniment de la salut comunitària.
Per tot això, i molt més, us presentam el programa que intenta reflectir algunes d’aquestes iniciatives amb l’objectiu de crear un aforament en el qual els professionals implicats en la Salut ens animem a posar en comú totes aquestes idees i projectes que el que necessiten és trobar el suport necessari per iniciar i/o continuar la seva marxa.

V TROBADA DE PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA-24 d’octubre 2014

V Jornadas 2014

El dia 24 d’octubre 2014 va tenir lloc la  “V Trobada de Participació Comunitària per la Salut de les Illes Balears” el lema de la qual va ésser “Salut Comunitària: Responsabilitat Compartida”. Es va celebrar a la seu de Mallorca del Col·legi Oficial de Metges de Balears (Passeig Mallorca, 42, Palma).

Aquest esdeveniment va ésser organitzat conjuntament per l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària (ABIC), la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) i l’Associació de Pediatria d’Atenció Primària de les Illes Balears (APapIB) així com amb la Direcció General de Salut Pública.

VI TROBADA DE PARTICIPACIÓ COMUNITÀRIA-21 d’octubre 2016

El dia 21 d’octubre del 2016 es va celebrar la “VI Trobada de Participació Comunitària per a la salut de les Illes Balears” el lema es “Cercam Salut, Sortim a la Comunitat”. A Ca ses Mestres a Santa Maria.

Aquest esdeveniment es va organitzar conjuntament per PACAP Illes Balears, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària (ABIC), la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) i l’Associació de Pediatria d’Atenció Primària de les Illes Balears (APapIB) així com la Direcció General de Salut Pública i Participació i la Gerència d’Atenció Primària.

Anuncios